Klub Forda Pumy Strona Główna Klub Forda Pumy
istnieje od 2000 roku

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
3-ci stop w klapie
Autor Wiadomość
Hadzi
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2008, 18:52   3-ci stop w klapie

Mam prośbę do osób, które maja ten cudowny dodatek, by jeśli potrafia, maja czas, mogo i chca porobili zdjecia jak wyglada sytuacja z tym trzecim swiatłem stopu. Kupić same światło to chyba nie problem, bo w ASO Forda mysle ze jest dostępne, ale czy klapa pod to światło nie ma przetłoczeń itp. Mocowania by jeszcze szło dorobić, ale jestem ciekaw jak ta klapa od "kuchni" wyglada.
Nie piszcie mi tylko by szukać na allegro klapy bo to jest prawie niemożliwe by taka klapę znaleźć! Stop montowany we wnetrzu kabiny to ostateczność, a spoilera absolutnie nie chce!

Mr.Maya 
Kamikaze Driver

Wysłany: 24-07-2008, 11:28   

Klapa nie ma jakiegos specialnego przetloczenia ale jest cos w stylu jak masz znaczek forda na klapie. I gdy jest stop wtedy jest idealnie z klapa

Hadzi
[Usunięty]

Wysłany: 24-07-2008, 15:47   

Mr.Maya, czyli ciezko bedzie do zwykłej klapy zamontować takie swiatło? A masz fotki jak ta klapa wyglada po wyjeciu tego stopu?

Mr.Maya 
Kamikaze Driver

Wysłany: 24-07-2008, 21:54   

Hadzi ciezbo moze ie ale stop bedzie wtedy wystawal ponad powierzchnie. Fotki moge zrobic jak bede pume rozbieral do prac.

Hadzi
[Usunięty]

Wysłany: 25-07-2008, 09:05   

Mr.Maya, poprosze wiec o te fotki, ale jesli bedzie z tym spora rzeźba to sobie zrobie wewnątrz kabiny ale na całą szerokość tylniej szyby.

Odpowiedz do tematu