Euro 2008 |
Autor |
Wiadomość |
bartolomeo
night rider
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 23-06-2008, 13:25
|
|
|
z każdego po trochu
Mecz Chorwacja Turcja był chyba najnudniejszym meczem tych mistrzostw, nic się nie działo, było widać że nikomu grać się nie chciało, Chorwaci zlekceważyli Turków i im sie to nie opłaciło.
Rosja pokazała że są bardzo mocni i bardzo się starają. Putin wywalił wszystkich działaczy i prezesów odpowiedzialnych za Rosyjską piłkę i od razu widać wyniki. Zenit i Reprezentacja. Ciekawe kiedy ktoś zrobi porządek w polskiej piłce. Holandia nie mogła dać rady Rosji i widać było że Rosja miała więcej sytuacji ale brakowało czasami dopracowania. Moim zdaniem Wygrali zasłużenie.
Wczorajszego meczu nie widziałem tylko karne więc nie moge nic powiedzieć.
Finał obstawiam Niemcy-Rosja |
_________________ Mój zwierzak --> http://klubpumy.pl/viewto...der=asc&start=0
|
|
|
|
|
Agunia
Gumiś To Fajny Miś
Kolor Pumy: Panther Black
|
Wysłany: 24-06-2008, 21:58
|
|
|
a ja bym chciala zobaczyć Turcja - Rosja |
_________________ Rajdy samochodowe są jak seks - nie trzeba być w tym dobrym by Ci to sprawiało przyjemność. ]
|
|
|
|
|
Bartek i Madzia
Rok prod. Pumy: 1999
|
Wysłany: 25-06-2008, 08:27
|
|
|
to byłby najlepszy finał, bo grałyby drużyny którym chce się grać i które osiągnęły największy sukces swojego kraju w historii (hehehe my zresztą też) i myślę że byłoby ciekawie
niemraszki wygrywają ok, ale w jakim stylu - flaki z olejem
a jak będzie finał Niemcy-Hiszpania to będzie nuda że hej bo każdy będzie tylko liczył na błąd rywala i pełna asekuracja swojego pola karnego
Turcja Turcja Turcja!!! |
_________________ Pozdrawiam
Bartek |
Ostatnio zmieniony przez Gaydek 11-11-2009, 21:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
bartolomeo
night rider
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 25-06-2008, 13:04
|
|
|
Bartek i Madzia napisał/a: | niemraszki wygrywają ok, ale w jakim stylu - flaki z olejem |
chodzi ci o Niemców??
jakie flagi z olejem?? widziałaś mecz z Portugalią?? |
_________________ Mój zwierzak --> http://klubpumy.pl/viewto...der=asc&start=0
|
|
|
|
|
robertpuma1910
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
|
Wysłany: 25-06-2008, 14:01
|
|
|
bartolomeo napisał/a: | widziałaś mecz z Portugalią?? |
Ja widziałem
bartolomeo napisał/a: | ale krytykować Angielskiego sędziego który uznał bramkę ze spalonego i podyktował faul za to że pajac ciągnie za koszulkę przeciwnika na polu karnym w ostatniej minucie meczu to wszyscy potrafią razem z Polskim rządem |
i słyszałem że wszyscy Niemcy, łącznie z ich rządem są zachwyceni, że taki pajac popycha w polu karnym po czym strzela bramkę a sędzia swoją decyzją decyzją dorównuje Hołardowi Łebowi |
_________________ Srebrna strzała ----> Puma Stycznia 2008 i Października 2008
|
|
|
|
|
morgan
Pioneer Car System
|
Wysłany: 30-06-2008, 10:26
|
|
|
Finał jak finał rzeczywiście nić specjalnego wygrała drużyna która popełniła mniej błędów. Zasłużony puchar dla Hiszpanii w końcu jedyna drużyna bez smaku porażki. Gratuluje!! |
|
|
|
|
robertpuma1910
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
|
Wysłany: 30-06-2008, 10:50
|
|
|
Chyba nie można psioczyć na finał. Jak na mecz o wszystko gra była otwarta a nie murowanie bramki. Godne podziwu, że Niemcy zagrali w końcu dobry mecz. Nie był to turniej snajperów - tylko 4 gole lidera. Hiszpania grała jak zawsze - wygrała jak nigdy, nasi też grali jak zawsze Za 4 lata zaszalejemy u nas ...... jak wszystko dobrze pójdzie |
_________________ Srebrna strzała ----> Puma Stycznia 2008 i Października 2008
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|