Niebieska wygląda ok, w przebieg tylko coś nie wierzę. Zdjęcia srebrnej są tak fatalne że trudno cokolwiek powiedzieć.
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
Zahariash [Usunięty]
Wysłany: 02-04-2010, 21:10
Zdjęcie pierwsze:
Puma jest srebrna i widać że fotka była robiona zimą. Fatalna jakość wykonania, drzwi kierowcy nie zamykają się . Brak tablicy rejestracyjnej
Zdjęcie drugie :
Tu już zdecydowanie Puma jest ciemniejsza Zdjęcie robione w marcu. Świecą się kontrolki paliwa i hamulca ręcznego, przyczyną prawdopodobnie jest zbyt mała ilość paliwa w zbiorniku. Wizyta na stacji benzynowej powinna rozwiązać sprawę. Co do hamulca ręcznego, prawdopodobnie jest zaciągnięty. Jak będziesz oglądał to sprawdź stan klocków hamulcowych bo może ktoś jeździł z zaciągniętym ręcznym.
Ze srebrną daj sobie spokój, z otwartymi drzwiami nie wjedziesz na parking podziemny Granatowa wygląda nieźle, no i nie ma śniegu
Sorry, z nudów taki żarcik na temat naszych ocen z ogłoszeń
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 18-04-2010, 21:42
jeszcze nie rozmawiałem z właścicielem, bo w zasadzie to ja jadę z ojcem do Łodzi i po drodze będziemy mieli to powiedział że obejrzymy.
[ Dodano: 27-04-2010, 23:34 ]
ok wreszcie udało mi sie kupiłem kociaka
tego z Koluszek na zdj wyglada jak by byl bity z przodu bo jakby lakier sie rozni ale na zywo wszystko wyglada w porzadku choc z przodu prawy bok jest lekko rysniety, a tak ogolnie prezentuje sie ladnie jutro ubezpieczam go i jeszcze pare dni i zaloze gaz i bede smigal bez zadnych problemow xD
Dziekuje wszystkim ogolnie za pomoc i zainteresowanie moja prosba
pozdrawiam was wszystkich i czekam na jakiegos Łódzkiego spota aby stac sie klubowiczem xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum