Ostatnio zmieniony przez Gaydek 12-09-2009, 22:43, w całości zmieniany 1 raz
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 14-09-2009, 08:18
Alberto83, sprawdz pod tymi pokrowcami czy fotele nie sa poprzecierane itp.
Brak gumy pod przedniem zdesiem, opony sa chyba do wymiany, felgi sa bez kapsli, we wnetrzy w drzwiach brakuje zaslepki na srube, skórzane obszycie kierownicy nadaje sie do wymiany, wydaje mi sie ze auto było lakierowane i to chyba całe.
Pamietaj, ze to co my tu piszemy to tylko co widzimy na fotkach z ogłoszeń. czesto zdjecia sa mylne i np ja napisałem ze opony sa do wymiany, ale w rzeczywistosci moze sie okazac ze sa oki. Najlepiej samemu pojechac o obejzec furke.
Ines [Usunięty]
Wysłany: 31-08-2010, 19:18
Co może oznaczać taki nalot na felgach? Czy jest możliwość, by to jakoś doczyścić, czy może koła są już do wymiany..?Rozpisywaliscie się tutaj o mankamentach samochodu, więc co myślicie o tym.? prosze o sugestię..!
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 31-08-2010, 19:35
Ja zmywam płynem do felg (tak podpisane wiadro z jakąś "wodą" w myjni )
Wydaje mi się że może być to samo czym myjesz auto. Powinno zejść, jak nie zejdzie to kup sobie płyn do felg.
BTW takie tematy są na forum i wystarczy poszukać, poczytać .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum