Lista chetnych na plastikowe nadkola |
Autor |
Wiadomość |
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2008, 21:10 Lista chetnych na plastikowe nadkola
|
|
|
Prosze bez spamu, od tego jest inny watek.
Prosze potraktować ta akcje powaznie i jesl nie jesteś pewien/pewna to nic tu lepiej nie pisz!
Gdy uzbiera sie minimum 20 chetnych osob, jeszcze przed zamowieniem poprosze Was o zaliczke.
Hadzi
morgan
Shakira
Dopisywac sie do listy! |
|
|
|
|
adasieniek
|
Wysłany: 06-03-2008, 15:25
|
|
|
a jak to wygląda? jakieś zdjęcie może.... |
|
|
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2008, 16:33
|
|
|
adasieniek, czytaj uwazniej forum Przeciez bedzie to robione dopiero dla nas! Nikt tego wczesniej nie robił! Nigdzie nie kupisz plastikowych nadkoli do Pumy!! |
Ostatnio zmieniony przez Hadzi 07-03-2008, 07:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
adasieniek
|
Wysłany: 06-03-2008, 17:22
|
|
|
Hadzi napisał/a: | adasieniek, czytaj uwazniej forum Przeciez bedzie to robione dopiero dla nas! Nikt tego wczesniej nie robił! Nigdzie nie kupisz plastikowych nadkoli do Pumy!!
|
Sorki - zrobiłem się wygodny i po prostu lubię od razu mieć wszystko na ekranie
A te nadkola to komplet 4szt?? No i jak je zamocować?? Bo jak to będzie ładnie wyglądało to pewnie też się zdecyduję. |
|
|
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2008, 19:34
|
|
|
adasieniek, spoko
Nie wiem jak to bedzie wygladało i szczerze to watpie by ktokolwiek zagladął Ci w nadkola Cena jest za kpl czyli na para na przednia os i para na tylnia oś! |
|
|
|
|
adasieniek
|
Wysłany: 06-03-2008, 20:16
|
|
|
Hadzi napisał/a: | adasieniek, spoko
Nie wiem jak to bedzie wygladało i szczerze to watpie by ktokolwiek zagladął Ci w nadkola |
W tym rzecz, że ja sam będę sobie zaglądał w nadkola i dlatego chciałbym, żeby to ładnie wyglądało
Poza tym interesuje mnie jak to cholerstwo będzie zamontowane w pumie? Bo te fabryczne szmaty są na jakieś wkręty? U mnie ta szmata z przodu jest już dziurawa
No i najważniejsze. 21 kwietnia lecę do Szanghaju na statek i byłoby dobrze gdyby do tej pory zamówienia już poszły. Nadkola założyłbym sobie po powrocie z rejsu.
Zapowiada się troszkę zakupow do mojej pumki po rejsie : xenony, alufelgi i nadkola |
|
|
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-03-2008, 07:05
|
|
|
Boogie, spoko!
adasiniek, plastikowe nadkola beda identyczne jak materiałowe! Beda mialy ten sam kształt, w tych samych miejscach otwory by je zamontowac! Spokojnie sam sobie je zamontujesz, chyba ze "francuskie pieski" nie lubia sie brudzic Zamówienie zostanie złożone dopiero po: uzbieraniu min 20 chetnych osób, wpłacie zaliczek przez te osoby, wtedy wysle nadkola do tej firmy i od tego czasu minimum miesiac czasu bedzie trzeba czekac! Wiec pewnie wrócisz z rejsu, a one beda grzecznie na Ciebie czekały. Do tego musze wyjać te szmaty w przyszłym tygodniu, porobić im fotki i wysłać zdjecia do tej firmy, by zobaczyli na ile skąplikowana maja budowe. |
|
|
|
|
adasieniek
|
Wysłany: 07-03-2008, 09:49
|
|
|
Ok, to dopisz mnie do listy:)
Francuskie pieski też lubią majsterkować, więc spokojnie sam te nadkola zamontuję. Na statku codziennie się brudzę, coś rozkręcam, naprawiam itd. Był ktoś z Was kiedyś wewnątrz jakiegoś silnika?? Hehe....ja byłem wewnątrz statkowego silnika - w karterze. |
|
|
Danae
|
Wysłany: 10-03-2008, 12:26
|
|
|
A jaka cena? Bo chyba jej nie widziałam... |
_________________ https://rod-nekla.pl/ |
|
|
|
|
Shakira [Usunięty]
|
Wysłany: 10-03-2008, 12:39
|
|
|
40zł/sztuka=160zł/komplet, jeśli uzbiera się 20 kompletów, nie płacimy za formę |
|
|
|
|
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2008, 16:03
|
|
|
Skoro juz jest kpl to odczekajmy do powiedzmy Świat! Ja miedzy czasie wyciagne nadkola, porobie fotki i przesle do oceny. Ja bedzie decyzja ze zrobia to bedziemy wpłacać zaliczki i wtedy zamowi sie odpowiednia ilość |
|
|
|
|
Mr.Maya
Kamikaze Driver
|
Wysłany: 12-03-2008, 16:58
|
|
|
Hadzi dobrze by bylo jak by dali rade zrobic identyczna kopie jak orginalen tyle ze z plastiku. |
|
|
|
|
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2008, 17:26
|
|
|
Mr.Maya, bo tak robia!!! To profesjonalna firma!
adasieniek, spoko. |
|
|
|
|
jeDrASS
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
|
Wysłany: 10-04-2008, 12:25
|
|
|
Co prawda mam krucho z czasem, bo właśnie zabieram się za wykańczanie lokalu, ale w razie potrzeby mogę się przejechać do tej firmy. Stacjonuję w Wawie.. |
Ostatnio zmieniony przez Opoya 17-04-2008, 21:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bartek i Madzia
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1999
|
Wysłany: 10-04-2008, 16:00
|
|
|
Hadzi napisał/a: | wpierw musze wysłać swoje nadkola by zrobili forme i musi sie jakaś chetna osoba z Wawy znaleść co by podjechała do tej firmy zamin zaczna robić te nadkola by tylko wymiary zdjeli i po okolo 3-4tyg by założyć na przymiarke. |
jakos wcześniej nie wyczytałem że ta firma to w Wawie.
Jak jeszcze aktualne to spoko mogę podjechać. jakby co to daj znać. |
_________________ Pozdrawiam
Bartek |
|
|
|
|
|