Klub Forda Pumy Strona Główna Klub Forda Pumy
istnieje od 2000 roku

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Spryskiwacze :)
Autor Wiadomość
jumbo
[Usunięty]

Wysłany: 26-02-2008, 15:24   Spryskiwacze :)

mam problem odnosnie spryskiwaczy ... po zimowym sezonie nadszedl czas na porzadki w autku ... przpychajac jeden ze spryskiwaczy zlamala mi sie igla :/ ( tak wiem, nie robi sie tego igla) ale nie mialem zadnego cienkiego drucika, ani tez nie chcialem demontowac pod klapa tej durnej osłonki ... chcialem przyspieszyc bo wyjezdzalem a w sumie sobie pogorszylem :/ przetkalem jedna dziure a w drugiej mi sie zlamala igla ... otoz moje pytanie brzmi czy moge gdzies kupic te spryskiwacze na klapie ? chodzi mi o to zeby pasowaly dokladnie ... bo wyiagnac sie tego raczej nie da a boje sie zeby mi to nie zaczelo korodowac i na maske nie przechodzic w jakis sposob gdyby sie ulewala rdza z tego ...

Volo 

Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
Wysłany: 26-02-2008, 16:59   

Kupisz je w Fordzie (ok 20zł komplet) a jak chcesz to odstąpię ci za free (of course) moje używki bo leżą mi gdzieś. Oczywiście sprawne, kupiłem nowe bo mi z jednego nie leciał płyn, jak się okazało zatkany był zaworek zwrotny a nie sprysk :roll:

Odpowiedz do tematu