Paola no bo jak masz rekawiczke to nie dośc ze Twoj pasażer ma spodnie i jak sama piszesz, juz nic nie czuje to w dodatku ta Twoja rekawiczka nie poprawia sytuacji A z drugej strony to skoro jest zimna gałka, a nie lubisz chłodu to wtedy starasz sie ja krócej trzymac i tym samym biegi szybciej zmieniasz!
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
Wysłany: 12-02-2008, 10:39
Witam. Ja też mam fabryczną gałkę zmiany biegów (najlepszą). Ale na allegro znalazłem takie cudo: http://www.allegro.pl/ite...focus_puma.html Jest we wzorach także taka z logo Pumy.
zoharek [Usunięty]
Wysłany: 12-02-2008, 12:11
Brzydactwo
Shakira [Usunięty]
Wysłany: 12-02-2008, 12:15
sharky napisał/a:
znalazłem takie cudo
błagam nie szpeć pumci, takie gałki są akuratne do wiejskiego tunningu, ale to tylko moje zdanie
Brawo Shakira, Mam takie samo zdanie. Jakbym chciał jakas ciemna gałke zmiany biegów, czy skórzana, to kupiłbym sobie focusa, albo peżota jakiego...
_________________ Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu
Pumy już nie ma
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
Wysłany: 12-02-2008, 15:54
Shakira napisał/a:
błagam nie szpeć pumci, takie gałki są akuratne do wiejskiego tunningu
Przecież nie napisałem, że chcę zmienić i na pewno nie zmienię, fabryczna gałka jest najlepsza. A linka dałem bo temat jest ogólnie o gałkach zmiany biegów.
czy ma ktoś może na zbyciu właśnie oryginalna gałkę do pumki bo ja w mojej mam taka czarną chyba z fiesty i jest beznadziejna
jeżeli tak to chętnie kupię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum