W zegarach mam jeden ciekawy kabelek. Na 1000% był on fabryczny:P
Mimo to jedna rzecz nie daje mi spokoju. Wszyskie miejsca, gdzie da się wsadzić kabelki były zajęte, może i ten powinien być...
Niestety, ten kabelek urwał mi się. Dolutowałem spowrotem.
Za co ten kabelek może odpowiadać?
Jakie macie pomysły??
PS. Oczywiście teraz podświetlenia zegarów nie mam. Może ktoś jest na tyle doświadoczony i zdradzi tajemnicę który kabelek i z której wiązki odpowiada za light dla zegarów? Oczywiście w wersju fabrycznej, nie garażowej.
_________________ Strony internetowe, pozycjonowanie - www.alfakoncept.pl
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 03-07-2012, 20:38
Dokładnie. Wydaje mi się, że drutex. W jakimś kabelku nie było pewnie napięcia, więc zapożyczyli z innego z ominięciem. Mam nadzieję, że elekronik mnie jutro odwiedzi, bo nie chcaiłby tego tak zostawiać. Najlepiej by byo gdyby gdzięś sięznalazła jakaś ładna rozpiska od czego każdy kabel jest bo dojście do tego samemu pochłonie mi pewnie kilka wieczorów plus ze 2 garście bezpieczników... jak nie więcej...
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 04-07-2012, 11:50
crxdor - bardzo ciekawa propozycja.
Niemniej jednak myślę, że uszkodzenie jest za zegarami.
Dziś się okaże. Jakby co jestem zainteresowany.
Elektroniczny czy Analogowy??
WieSiu
Wysłany: 04-07-2012, 12:04
trojan6 napisał/a:
Najlepiej by byo gdyby gdzięś sięznalazła jakaś ładna rozpiska od czego każdy kabel jest bo dojście do tego samemu pochłonie mi pewnie kilka wieczorów
trojan6, szukaj szukaj jak się okaże że jednak licznik daj znać, posiadam licznik analogowy akurat do rocznika 98, kupiłem go gdyż nie chodził mi prędkościomierz, ale okazała się winna linka i sobie już tak leży ze 2 lata i się kurzy jak chcesz to za 30zł + przesyłka się go pozbęde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum