Mam Ogromny problem z moją Kicią , nie wiem czy taki temat był juz poruszany czy nie( jeśli był a nie znalazłam przepraszam)
Więc... tak mniej szczegółowo
Podczas jazdy przy zmniejszaniu prędkości i redukowaniu biegu, po których ma nastąpić skręt w mojej pumce zapalają się wszystkie kontrolki naraz i blokuje się kierownica. miałam taką sytuacje wczoraj 3 razy i jestem przestraszona, nie wiem gdzie mam jechać z tym i co może się dziać. Proszę o podpowiedż....gdyż jestem tylko kobietą ( budowa silnika jest mi znana ale układ elektryczny raczej nie:) )
Ostatnio zmieniony przez nomka 25-11-2009, 13:41, w całości zmieniany 1 raz
zadzwon najlepiej na początek do serwisu czy spotkali się z czymś takim może powiedzą Ci czy do elektryka czy do fachowca od układu kierowniczego.. ciężko powiedzieć co to może być skoro jest to raz na jakiś czas i podczas skrętu i do tego te kontrolki..
Iwonka [Usunięty]
Wysłany: 25-11-2009, 21:58
do jakiegoś warsztatu czy konkretne do serwisu forda? Przyznam szczerze że do tej pory tylko wymieniałam w najbliższym warsztacie osłonkę na przegubie i nic więcej... a z tym to nie wiem czy do elektryka czy mechanika... ehh:( dłużej nie zniosę jazdy autobusem;/
Tak jak nomka napisała, najlepiej do obu a na początek do warsztatu. Bo wg mnie takie blokowanie kierownicy jest zbyt niebezpieczne na kombinowanie i szukanie przyczyny w domysłach, tu trzeba fachowca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum