Jeśli dobrze widzę (nie chciało mi się rozebierać mojego pilota), to jest pilot na podczerwień. Czyli pasuje do starszych modeli Pumy z modułem infra-red.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
WieSiu
Wysłany: 18-07-2009, 20:37
nie pasuje do wszystkich, tylko do pojedynszych sztuk na swiecie. Ale mozesz sobie zaprogramowac ten kluczyk pod swoja pume i wtedy bedziesz mogl nim otworzyc auto,ale tylko przez podczerwien (bezprzewodowo). Zeby uruchomic auto, musialbys jeszcze wymienic element ktory ma stycznosc z wkladkami.
ostatnio wymieniałem też kupiony na allegro kluczyk, by wszystko działało to ze starego kluczyka musisz wyjąć taką bańkę szklaną z cewką, i przełożyć ją do nowego kluczyka, jeżeli tego nie zrobisz to będziesz mógł zaprogramować zamykanie i otwieranie centralnego ale nie odpalisz samochodu. Tak to działa spoko. Pozdrawiam Krastii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum