Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 22-03-2009, 22:28 Pokrowiec na maskę
Witam. Mam pytanie. Czy wie ktoś może ile kosztuje i gdzie mogę znaleźć pokrowiec na maskę do pumki? Widziałem już kilka samochodów z takim wynalazkiem i podoba mi się to.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Wysłany: 23-03-2009, 17:58
Taki pokrowiec to BRA na maskę. Miałem kiedyś w seicencie. A zamawiałem na allegro u tego gościa
http://allegro.pl/item578..._nc_tuning.html
ale czy do pumy ma to nie wiem musiałbyś się dowiedzieć, a co do roboty samemu to nie wiem czy by Ci się opłacało
_________________ Jeśli czasami spotkamy się z nią na ulicy, to podziwiajmy ją i bezwzględnie nie próbujmy się ścigać, a wpatrując się w tylne światła znikającej Pumy, pomyślmy, że to wspaniały kawałek historii motoryzacji
Blado Niebieski [Usunięty]
Wysłany: 23-03-2009, 18:06
Szczerze powiedziawszy nie jest to za dobry wynalazek. Więc ja bym się zastanowił nad montażem tego. Z jednej strony blacha można powiedzieć, że pracuje w czasie jazdy więc po nałożeniu czegoś takiego i dłuższym używaniu pojawią się przetarcia (choć to być może zależy od dopasowania do maski). Z drugiej strony w czasie np. lata mamy opady deszczu przeplatane np. z słoneczną pogodą… Pod taki „kondonik” (przepraszam za wyrażenie) wdziera się wilgoć która następnie podczas ogrzania przez słońce tylko się potęguje i na pewno za dobrze nie wpływa to na blachę bo jest ona non-stop wilgotna i nie ma w dodatku dostępu do powietrza.
COCKIN
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Wysłany: 11-04-2009, 14:11
Ten wynalazek wcale nie jest taki zły, wiekszosc amerykancow go ma:) Tylko jedyny problem bedzie z dostepnoscia, bo do pumki raczej nie mozna dostac:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum