Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 10-03-2009, 00:16 Pasy
Mam problem z pasami od strony pasazera, a mianowicie zgubilem (polamal mi sie i odpadl) ten maly klips dzieki ktoremu nie zjezdza do podlogi klamra za pomoca ktorej zapinamy pasy. Nie wiem jak to fachowo opisac, ale mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi. Chce sie dowiedziec czy moge gdzies kupic sam taki klips, albo czy ma ktos pomysly jak to zastapic Widzialem, ze na allegro sa takie (http://moto.allegro.pl/item566523465_bl... ) 'klipsy' ale to raczej nie w moim typie
Wysłany: 10-03-2009, 11:42
dokladnie o cos takiego chodzi
dowiadywalem sie w sklepie i przegladalem katalog kolkow do tapicerki, itp, ale nic takiego tam nie znalazlem a chlopak ktory sprzedawal nie wiedzial czy takie cos wystepue czy nie niestety
dlatego byc moze ktos tutaj ma takie informacje, ale sposob na ta dolegliwosc
Wysłany: 10-03-2009, 18:12
Wlasnie nie bardzo z kupnem uzywanego, bo ten plastik jest zatopiony na cieplo i nie mozna go wyjac bez uszkodzenia, jak to sie mowi jednorazowe badziewko
Z tym guzikiem nie glupi pomysl
Jeszcze jakies propozycje od kogos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum