Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 26-02-2009, 20:46
Ja zastanawiam się, czy nie dało bu się jakiegoś takiego patenta zrobić... Linkę "przepuścić" przez samochód i zrobić otwieranie bagażnika z wnętrza samochodu, gdzies przy ręcznym, albo przy progu. Tak jak jest np w escorcie. Bo mam dość tego ciągłego gaszenia auta jak chce cos szybko dac komus...
_________________ Strony internetowe, pozycjonowanie - www.alfakoncept.pl
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
Wysłany: 26-02-2009, 23:20
domimaster napisał/a:
czy u was tez niemożna otworzyć bagażnika gdy silnik jest odpalony??
Wystarczy, że przekręcony jest kluczyk w stacyjce. To jest taka blokada antykradzieżowa, jakbyś stał w korku na światłach żeby nikt nie podleciał i nie otworzył Ci bagażnika i nie ukradł np. walizki pełnej pieniędzy.
Śmiejcie się, śmiejcie... Mojemu kumplowi (nie Puma, ale to nie ma znaczenia, ważne, że auto było pięciodrzwiowe) ukradli plecak z tylnego siedzenia. Kumpel zatrzymał się na światlach, z tyłu podbiegł koleś, otworzył drzwi, zabrał plecak i uciekł między pobliskie budynki... Od tamtej pory kumpel chowa plecak do bagażnika i zamyka się w aucie jak jeździ.
Do blokady bagażnika jakoś się przyzywczaiłam, ale czasem przydałoby się otwieranie z kabiny. Jak wróciłam do Pumy po jeżdżeniu Cougarem, to takiego otwierania mi brakowało.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 27-02-2009, 11:29
A ja mam w pilocie od alarmu otwieranie bagażnika na włączonym silniku i w ogóle. Jak jestem na zakupach to fajna sprawa, bo przyciskam, otwiera się bagażnik, wrzucam zakupy i z powrotem się sam alarm załącza...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum