Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Wysłany: 19-02-2009, 23:41
Ja kupiłem zderzak na Allegro za 500 zł. Był w kolorze ale nieco podrapany i fajnie byłoby go pomalować. Poza tym stan bardzo dobry. Z gumą pod zderzakiem i zaślepką.
_________________ Srebrna strzała ----> Puma Stycznia 2008 i Października 2008
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 20-02-2009, 08:47
Ja też kupowałem na allegro (trafiłem pod kolor auta - moooże z lekką różnicą w odcieniu) mnie zabawa kosztowała 400zł. Po zimie jest do poprawek lakierniczych, bo zaczyna odchodzić lakier ...no ale z tym się liczyłem kupując używkę
Aha!! Co ważne, jak będziesz kupować cokolwiek na allegro do Pumy, uważaj na kolesia zaba1311 mnie nabrał na reflektor i błotnik - dostałem uszkodzone, nieoryginalne i niekompletne części, niestety przez allegro u niego wziąłem tylko zderzak - który jest ok, reszta była dogadana na boku... i świetnie na tym wyszedłem ale nic... człowiek się uczy na własnych błędach. Tak więc na tego pana UWAGA (dla wszystkich z resztą).
_________________ Była Puma 1,7
Był Galant 2,5 V6
Było Mondeo 1,8 mk4
Jest Mazda 6 (III) 2.5 Skyactive
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum