Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 23-05-2015, 08:44 wentylacja reflektora
Obok elektrycznego gniazda, jest króciec na wężyk wentylujący reflektor.
Temat był już obrabiany, choćby tu --> sam naprawiam
Ja mam prośbę pytanie; czy ma ktoś fotkę oryginalnego wężyka? Jak oryginalnie jest(był) on montowany? Jaka długość? Dynda sobie ? Jest przymocowany?
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Wysłany: 08-07-2015, 19:24
szukasz jeszcze odpowiedzi?
_________________ Wielkie, silne zwierzęta umierają w samotności i milczeniu.
Odchodzą w pustkę i nie skarżą się nikomu. Tylko człowiek szczeka wspomnieniami.
~Marek Hłasko
pumbart [Usunięty]
Wysłany: 14-09-2016, 19:15
Mam pytanie takie samo jak kolega leman, a zatem czy mógłby ktoś powiedzieć mi jak jest przymocowany ten wężyk, dokładnie to chodzi mi o prawą lampę (strona od pasażera). Bo na tym linku co leman podał to zdjęcia już wygasły i nie widać wszystkiego widać tylko jedno mocowanie na dole, a nie wiem czy jest ich więcej u góry??
Silnik Pumy: 1.4
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 14-09-2016, 19:28
pumbart, ja poradziłem sobie "trytkami"
jutro wlezę pod Pumkę i pokażę ci fotowizualnie jak
mnie zasadniczo interesuje oryginalna długość tych wężyków (wg. mnie może mieć to znaczenie)
pumbart [Usunięty]
Wysłany: 14-09-2016, 23:01
leman, pewnie ja też będę musiał sobie tak poradzić jak i ty
A tak w ogóle to u mnie w lewej lampie wężyk idzie gdzieś do nadkola i tam gdzieś tak jakby się trzymał, nie wiem tak dokładnie jak tam on siedzi bo nie odpinałem go jak wymieniałem żarówki więc lampa mi trochę zasłaniała i wszystkiego nie dojrzałem, a i jeszcze się trzyma na takiej blaszce (spince) wygiętej na wężyk i zasadzonej na lampę.
Leman a ty jaki założyłeś wężyk?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum