Witam. W sobote rozbiłem pume Dachowałem. Do roboty mam wymianę dachu, wymiana lewych drzwi, błotnika, progu oraz dwóch szyb, przeniej i bocznej przedniej lewej. Moje pytanie brzmi czy orientuje sie ktos mniej wiecej w jakiej cenie są takie usługi? i czy warto to robic? ;/ rok pumki to 97;/
Proponuję kupić budę i przełożyć - bedzie przynajmniej prosta jeśli dach masz połamany słupki itp to taka robota jest wykonalna ale pozbawia wartości użytkowych Twojej Pumy - w razie kolejnego dachowania masz marne szanse. Poszycie dachu można w moim przekonaniu wymienić ale to tylko blachy plaster bez słupków itp. Wszystko zależy w jakim to masz stanie i jak bedzie zrobione. Ogólnie można wykonywać tego typu naprawy ale z końcami w miejscach fabrycznych spawów - tylko wówczas dają gwarancję bezpieczeństwa.
PS w Polsce niestety nie ma rzeczy niemożliwych, sa tylko opłacalne i nieopłacalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum