Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 27-09-2008, 12:59
dużo Pumek ale i genialna Supra się pojawiła
a samochody, no cóż, nie które zrobione bardzo ładnie i z gustem, nie które napakowane wszystkim czym tylko można, ale taka moda na zachodzie Europy. Jeśli ktoś ma nie ograniczony budżet to może wkładać masę kasy w auto i potem lansować się na takich zlotach.
Uważam że za dobrych parę lat coraz więcej takich aut będzie jeździło w naszym kraju.
Podoba mi się biała Puma no i Supra.
Na zlocie w Niemczech była srebrna Puma z częściowo czarnym przodem, czarnym dachem, czarnym spojlerem na klapie i czarnymi felgami. Pomijając dokładki (progi i dokładki do zderzaków) wyglądała bardzo fajnie.
A więc wygląda na to, że w przyszłym tygodniu również odwiedzę mojego lakiernika i maseczka i klapa będzie na czarno Myślałem już nad tym wcześniej, jednak teraz zobaczyłem, ze będzie to niezle wyglądało
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 28-09-2008, 15:25
laurenth1981 napisał/a:
A więc wygląda na to, że w przyszłym tygodniu również odwiedzę mojego lakiernika i maseczka i klapa będzie na czarno Myślałem już nad tym wcześniej, jednak teraz zobaczyłem, ze będzie to niezle wyglądało
jasne i to bardzo niezle
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 28-09-2008, 16:55
CikaCik, tylko dach Chciałbym uzyskać efekt by z daleka było wrażenie, ze cały dach jest przeszklony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum